SLOVENSKÁ ASOCIÁCIA ŠPORTU NA ŠKOLÁCH - občianske združenie

Publikácia o florbale

551617img_4532_resize

Publikácia

Vážení športoví priatelia!

Prinášame vám zaujímavú informáciu o práve vydanej prvej slovenskej knižke, ktorá sa venuje problematike florbalu: „ Florbal, ako trénovať a hrať, metodicko - didaktická príručka pre trénerov, cvičiteľov a učiteľov TV“.

Publikácia bola prezentovaná na konferencii SZFB 19.6.2010 v Trenčíne s kladným ohlasom a záujmom vo florbalovom hnutí. Publikácia po formálnej, odbornej stránke spĺňa všetky požiadavky na florbal, ktoré sú zahrnuté v 8. korektúrach profesionálnych pracovníkov, ktorí sa po napísaní podieľali na jej konečnej podobe.

Vlastná knižka má 10 kapitol, 118 strán, 22 obrázkov cvičení florbalových zručností, 5 fotografií situácií zo súťaže slovenskej extraligy mužov a 2 prílohy. Publikácia je farebná a bola vytlačená v Martine.
Vydavateľ publikácie je ŠK Juventa Žilina, Gerlachovská 3/27, 010 08 Žilina. Objednať si ju môžete u pána Mariana Zrníka na : e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., alebo listom na adrese vydavateľa. Cena jedného výtlačku je 5,50 €. Forma úhrady na dobierku + poštovné a balné.

Dotazy k publikácii adresujte na:
Zrník: tel. 0905 315 540,
Ondruš: tel. 0903 043 727

Autori publikácie pevne veria, že si nájde svoje miesto nielen vo florbalovom hnutí, ale aj v školách