SLOVENSKÁ ASOCIÁCIA ŠPORTU NA ŠKOLÁCH - občianske združenie

Čo nové vo VZDELÁVACÍCH AKTIVITÁCH SAŠŠ?

V marci  zasadala vzdelávacia komisia SAŠŠ a pripravila žiadosť v zmysle predpisov nového zákona č. 138/2019 Z. z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch a Vyhlášky č. 361/2018 o vzdelávaní a profesijnom rozvoji a podali sme na pracovisko regionálneho školstva Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR o „Vydanie oprávnenia na poskytovanie inovačného vzdelávania“. Žiadosť  je v poriadku a už sa čaká len na jej schválenie.                                                                                                                                                                                                                                                                  

Okrem formálneho vzdelávania plánujeme, že  v nasledujúcom školskom roku zorganizovať aj neformálne vzdelávacie aktivity. Na základe podnetov od učiteľov máme požiadavku na zrealizovanie “Seminára pre učiteľov TŠV

a organizátorov športovej hry „Vybíjaná“.

Od organizovania série vzdelávacích seminárov vo vybíjanej ubehol nejaký čas, preto sme sa rozhodli  priniesť toto vzdelávanie pre novú generáciu učiteľov, resp. tých, ktorí zatiaľ nemali príležitosť sa oboznámiť s jednotnými pravidlami a hrou vo vybíjanej.

Prvé sa uskutoční už túto jeseň v Trnavskom kraji. 

Tak ako nám prišli podnety ohľadom vybíjanej, obraciame sa na Vás s prieskumom v ďalších krajoch Slovenska.  Dajte nám vedieť záujem Vašich pedagógov o vzdelávania.

SPOLOČNE pripravíme nový PROGRAM vzdelávacích aktivít v šk. roku 2020/2021.

Svoje námety nám píšte na e mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., alebo priamo J.Valuškovej – komisia vzdelávania – Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 

Tešíme sa na Vaše návrhy, postrehy a nové nápady.